Se încarcă…

JAZZ FACTORY. SPRIJINIM JAZZ-UL VIU

CLIC

Ultimele 10 zile de presale la concertul FOOD!

Jazz marca ECM. Ne vedem pe 14 octombrie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj. Spread the news! https://goo.gl/OXKQwh

#jazzfactory #jazzinclujAMR 10

Trupa FOOD, compusă din percuționistul Thomas Strønen (Norvegia) și saxofonistul Iain Ballamy (Marea Britanie), a inclus Clujul pe harta turneului european din această toamnă. Pe 14 octombrie pregătiți-vă pentru un concert care va schimba felul în care ascultați muzică.

FB event: https://www.facebook.com/events/1013061582095880/

Biletele pot fi cumpărate online, pe biletmaster.ro, și offline, de la Agenția Teatrală și de la Agenția de Turism Wens Tour (Eroilor nr. 10). Până pe data de 5 septembrie, biletele pot fi cumpărate la un preț early-bird, de 45 sau 55 de lei, în funcție de categorie. După 15 septembrie, biletele vor costa 60 sau 70 de lei.

Înființată la începutul anului 2015, Asociația JAZZ FACTORY își propune promovarea unor proiecte relevante din jazz-ul contemporan și crearea unei comunități clujene de iubitori ai genului. Printre evenimentele organizate de Jazz Factory se numără concerte precumSanem Kalfa & George Dumitriu, Lucian Ban & Mat Maneri sau Arcuș Trio.